Bisik pada diri kita perlu kuat..

Perkongsian dari facebook tuan firdaus shakirin

Klu xde siapa yg pujuk kita, maka pujuk je la diri sendiri tu…

Xbleh lama2 d0wn, xbleh lama2 hilang semangat…

Biarpun org tak kisah dgn apa yg kita rasa, kita tetap kena kisah dgn diri sendiri…kita ja yg faham diri sendiri…tetap kena tunjuk yg kita ni ok walaupun sebenarnya kita tak ok…

Still a long way to go…perjalanan hidup kita masih jauh…mcm2 lagi yg kita akan tempuh nnt…klu hari ni dah rasa nk give up, klu hari ni dah rasa nk mengalah, klu hari ni dah rasa xnk teruskan, maka kita xkan tahu apa yg Allah s.w.t dah simpan utk kita di akhir perjalanan hidup kita…

Bisik pd hati, “Bertahanlah utk satu hari lagi, insyaAllah semuanya akan baik-baik saja…”
Sumber:firdaus shakirin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *