Depan saya suami cedokkan lauk untuk perempuan tu..

salam admin dan pmbca krt sy seorang isteri yg telah dic#r#ikan oleh suami sy…sy tidak sgka dia tgamak buat bgtu..semuanya sbb mnntu plihan mak dia yg kacau hbungan kmi..pada mulanya hbungan kami yg okey btukar mnjdi ret#k..sedih hati sy krana smpai skrang susah sy nk move on..

sy kenal dgn suami dh lama..sy orang susah cma kerja kilang time mula2 knal suami..suami pulak kerja kerajaan..bila waktu hri rya atau ada mjlis kndri suami ajak sy dtg..mulanya pun sy nmpk mak dia xsuka kan sy..bila sy tnya suami yg ktika tu jd kksih sy dia ckp mak dia nk jodohkan dia dgn org kg dia…seorang jururawat dan cntik lemah lmbut..

lepas peristwa tu sy dh mula bfkir nak akhiri hbgan kami krana sy fkir tnpa restu org tua susah nak bhgia tp suami time tu myakinkan sy tu smua belakang kira kbhgiaan bkn di tgan org lain jnji kita buat apa yg disarankan dan jga hbungan kita dgn Allah …sy pun bstju utk kwen dia suami time tu..mak dia waktu mjlis sy pun xdtg sebelah suami mmg xbuat lgsung..

lepas dah kwen kwen sy dh mcm2 amik ati mil tapi mil ttap bnci sy nsb baiklah kami tggal asing balik bbpa mggu skli suami xpnah lupa tgg jwab pada mak ayah dia..cma yg jd kbmbangan sy time tu nurse yg mak sy nak buat mnntu sllu sngt bkunjung rumah mil..ade je yg dia bawakkan bekal masak..lauk pauk buah buahan..waktu ni sy postifkan diri sjaa walaupun hati dh jeles..

time balik rumah mil awal bulan 2 hari tu nurse tu dtg lagi rumah mil mil sbuk layan nurse tu dan suami sy langsung xjaga perasaan sy time makan boleh pulak dia cedokkan lauk utk pmpn tu?sakit sngt hati sy ptang tu sy merajuk dan mnta dia hntar kan sy balik kg..

admin rupanya si suami sy mmg bhubung dgn pn tu mmg suami kdang2 curi2 blik kg dan kdg2 suami sy hantar kan dia kerja l#l#hnya hati sy dpt crita tu..mil btmbah sronok krana plan dia nk mnntukan nurse hmpir tcpai..bulan tga mereka tlah akad nikah dan slsai mnikah..sy xhadir..sy bkrung di rumah kmi mmkirkan nsb dri sy…knapa lah sy di#ji mcm ni kalau awal2 lg sy undur dri psti sy xskt yg amat dsyat mcmni..

lepas suami kahwin msa suami bnyak hbis kan di rumah madu sy..sy sllu ksorangn dan kucinglah teman stia sy utk mngadu waktu itu sy sngt tert3kan sy xpnah crita kan pada emak sy..sy bimbang emak sy rsau kerana suami mnntu yg mak syg..

hari dmi hari sy diabaikan pd mulanya sy diabaikn nafkah ba#in kmdian nafkah zahir sy pula sudah brnti kerja kilang start bkwin..sy nekad call suami mnta pjlasan dan knapa sudah bminggu xbalik rumah knapa sy dibuat mcm ni?

sy mngis smahunya waktu bcakap dalam fon..waktu tu sy tdgar suara madu bkta mngada2 pd sy..sy bkta pada suami smpai nya hati buat perasaan sy mcm ni kalau dah xsuka pulangkan sy pd fmly sy..sy tahu sy xcntik kurang sglaa aspek..

bila esok nya sy sudah reda perasaan dan hati telah trubat sndri..tp mlgnya sy telah dicerr#ikan talak satu…sy sngka kan mgkin madu yg xbpuas hati dgn sy atau dia yg hntar msg skli lg sy call suami…dan suami mngaku dia yg menaip smuanya…skli lagi sy tjlapuk ke lantai kerana tkjut sdih smua bstu prsaan time tu gelap glita..

skrng sy tggal di rumah emak sy di kampung…emak mnyalahkan sy kerana tidak pandai jaga lelaki sy sngt tekanan..tlg bntu sy sy sngt tert3kan shingga ingin ambil langkah bukan2..tiada siapa yg fhami sy..sy sngt tekan#n…..???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *